Blue Venus laat oude tijden terug komen,..oh wat zullen jullie terug denken aan die tijd van vriendjes en vriendinentjes, Ben Bits kauwgum, je eigen Puch Maxi, of Zundapp.
Daarna neemt Dasilvian Bruce jullie mee in de swingende wereld van soul, r&b, hip hop, pop, jazz en funk.
En dat doet hij niet met zo maar een bandje,…
Deze band is “retestrak !”

 We zullen jullie allemaal natuurlijk weer gastvrij ontvangen, en er voor zorgen dat je een toffe vrijdag avond in The Box zal hebben.

 Tot Vrijdag ! 

 

Blue Venus : www.facebook.com/BlueVenus6070

Zangeres Astrid laat Blondie, Chrissie Hynde van de Pretenders, Joan Jett, Mariska Veres van de Shocking Blue, en Jerney Kaagman van Earth and Fire jullie weer terug gaan naar die tijd dat je ging dansen met je eerste meissie .

Bandleden:
Vocals: Astrid Vis
Guitar: Jos Out
Bass: Gert van Houts
Keyboard: Paul Hovius
Drums: Ed Carper

Dasilvian Bruce :  http://www.dasilvianbruce.com

Mijn naam is Dasilvian Bruce. Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam-West.
Muziek is altijd een passie geweest van het gezin waar ik onderdeel van uitmaak. Elke dag werd er muziek gedraaid van de oudste blues en soul artiesten tot de meest nieuwe disco, r&b en hip hop artiesten. Met twee zussen die in verschillende dansgroepen zaten en een broer die met de nieuwste rap artiesten aan kwam was het dan ook slechts een kwestie van tijd voordat de muziek mij zou vinden.Na jaren van artiesten imiteren probeerde ik zelf mijn geluk te beproeven bij diverse talentenjachten. Na mooie ervaringen en contacten, maar zonder succes, ben ik verder gegaan met mijn zoektocht naar muzikaal geluk. Ondanks alle school- en werkverplichtingen ben ik mijn liefde voor muziek nooit verloren. Zo begon ik op achttienjarige leeftijd zelf nummers te schrijven, liedjes te componeren zonder kennis van de noten en akkoorden. Na het schrijven van een aantal nummers besloot ik aan een album te beginnen.Vanaf dat moment begon het aanschaffen van apparatuur, software en theorie om mijn muziek op een mooie manier met de juiste bedoelingen te maken en op een dag uit te brengen. Dat moment is nu aangebroken.

De stijl die ik hanteer is heel divers. Ik vind het fijn om grenzen op te zoeken. De stijlen die mij het meest bewegen zijn soul, r&b, hip hop, pop, jazz en funk. In mijn muziek zullen deze stijlen terugkomen en soms versmolten zijn met hier en daar een verrassingselement.

Nu, gewapend met de waanzinnige BMG liveband en als onderdeel van Bruce Music Group ben ik klaar om te shinen, mijn muziek en passie met iedereen te delen, overal een feestje te bouwen en te zorgen dat iedereen weet wie Dasilvian Bruce is.

De Band:

De band bestaat uit 8 man. Drums, toetsen, bas, gitaar, 1 leadzanger en 3 backingvocals.