We hebben 1 band, dus wat meer de tijd om het rustig aan te doen , maar,……
Die ene band zorgt  er wel voor dat het er stevig aan toe gaat, te gek dus voor de echte rockers!

Let op volgende week DE GRANDE FINALE !

Ik zeg,…
“3 bands”
“Much more than blues”
“CD presentatie”
………wacht maar af!

En omdat wij het ook gewoon gezellig willen hebben, zorgen we as vrijdag weer voor kleine (bitter) ballen, en volgende week natuurlijk voor grote (olie) bollen

Tot Dan !

 

Zo af en toe melden zich bands aan die alles prima op orde hebben, zo ook VICULUS
Zo stelden ze zichzelf voor:”

Wij zijn het vijftal VICULUS uit Arnhem. Wij maken een mix van stevige hardrock met sterke psychedelische invloeden, denk aan ”A Perfect Circle” en ”Queens of the Stone Age”.
Dit jaar met zijn allen geslaagd voor de opleiding: Pop en podiumkunsten - artiest muziek , zijn we klaar om zo veel mogelijk te spelen om onze muziek zo breed mogelijk ten gehore brengen.
Om een indruk te geven en uw besluit te kunnen bevestigen hebben wij in deze mail onze demo’s,Bio, FaceBook pagina en Youtube kanaal bijgeleverd. Wij horen graag meer van u!

Met vriendelijke groet,

Brian Lemmen
VICULUS

FaceBook
https://www.facebook.com/VICULUSBAND/

VICULUS – Shot Her Down

https://youtu.be/25h3r4zmKkY

De muziek van “VICULUS” wordt beschreven als een mix van stevige hardrock met sterke psychedelische invloeden. Ze staan bekend om hun snoeiharde sound, stevige riffs, strakke ritmesectie en harmonieuze meerstemmigheid. Ze brengen een energieke live performance. Voorbeelden hiervan zijn ‘’A Perfect Circle’’, ‘’Queens of the Stone Age’’ en ‘’Rival Sons’’.

Leden band

Drums: Thijs Bedeaux
Bass: Ravéreau Paal
Guitar: Kees Duyts
Guitar: Brian Lemmen
Vocal: Mick van Haaren