The Box Live begint as vrijdag met de oudste Rock Coverband van Nortuk, Jolie Louise

Zij spelen heerlijke rocksongs uit de sixties, seventies en eighties.
Daarna komt Déjà Vu, waarschijnlijk net zo oud als de mannen uit Nortuk, maar zij spelen op voortreffelijke wijze de nummer van Crosby, stills, Nash & Young.
Het wordt dus weer een toffe avond vol meezingers en dansers.

Oh ja,….bitterballetje, en bokbiertje en de avond is compleet.

Wij staan weer klaar voor jullie gezelligheid !

Tot vrijdag!

Jolie Louise : www.facebook.com/groups/1712344169041337/
is een Coverband uit Noordwijk en omstreken, die zich tot doel stelt om een zo breed mogelijk repertoire met songs uit de jaren 60, 70 en 80 te spelen, waarbij hier en daar een uitstapje naar nóg ouder of nieuwer materiaal niet geschuwd wordt.

Déjà Vu : www. banddejavu.nl
is de Nederlandse Crosby, Stills, Nash & Young Tribute band. Met 4 zangers, veel gitaren en een stevige ritmesectie wordt zowel het akoestische repertoire als het elektrische werk getrouw, niet klakkeloos maar met passie uitgevoerd. De kenmerkende harmony vocals  staan als een huis en alle grote hits komen voorbij, zoals Suite Judy Blue Eyes, Our House, Almost Cut my Hair, Teach your Children en natuurlijk Déjà Vu.  Maar ook het solo werk van Neil Young is goed vertegenwoordigd met o.a. Heart of Gold, Cinnamon Girl en Alabama. Daarnaast komt ouder werk van the Buffalo Springfield (For What it’s Worth, Mr. Soul) aan bod, evenals wat onbekendere juweeltjes als Dark Star.

Door de enorme diversiteit aan materiaal (de donkere kant van Crosby, de blues van Stills, de perfecte popliedjes van Nash, en de iconische veelzijdigheid van Young) ontstaan er afwisselende sets, afgestemd op de setting van het optreden: van verstilde a-capella vierstemmige harmony’s, een eenzame mondharmonica en een akoestische gitaar tot en met de dampende rock&roll van Rockin’ in the Free World. En omdat de leden van Déjà Vu zich minder uitbundig aan de drank & drugs hebben overgegeven dan hun helden, klinkt het allemaal even helder als krachtig.

Déjà Vu legt de lat hoog: we spelen het origineel niet na, maar we laten de essentie van de muziek van CSN&Y horen. “If you remember the sixties and early seventies, you weren’t there”. Kom de schade inhalen met CSNY Tribute Déjà Vu!!

Rudo Jockin – Vocals, guitars;
Dop Simonides – Vocals, guitars, bluesharp;
Lex Noyon – Vocals, guitars;
Henk van den Haak – Bass, vocals
Michael Henninger Drums & Percussion

 

 

jj dejavuj