De laatste The Box Live voor de zomerstop, maar dan wel een hele leuke!

We starten met Snoake, Eén vrouw en vier mannen vormen de pop en rock coverband SNOAKE die met veel enthousiasme nummers covert die u allemaal wel kent en die u graag mee zingt.
Daarna gaan we dit seizoen afsluiten met The Lost Noise
Nu 1 vrouw met 3 mannen maar dan wel ff female fronted  Rock!

We zullen er een toffe avond van maken, met veel gezelligheid, en na de vakantie komen we vanaf 6 september weer wekelijks terug met een, nu alweer vol programma.

 

Snoake : https://www.facebook.com/coverbandsnoake/
Eén vrouw en vier mannen vormen de pop en rock coverband SNOAKE die met veel enthousiasme nummers covert die u allemaal wel kent en die u graag mee zingt.
spelen nummers uit de jaren 60,70 en 80. Denk aan Peter Frampton, Steelers Wheel, Anouk, U2, Guns & Roses, Robert Palmer, Golden Earring, Led Zeppelin etc.

The Lost Noise : http://www.thelostnoise.com/
is een female fronted rockband die hun nummers schrijven in hun eigen oefenruimte, een donkere oude koelcel. Als het hen te duister begint te worden gooien ze de deur open en genieten ze van het weidse uitzicht over weilanden, bossen en boerderijen. Dit maakt dat de liedjes die ze samen schrijven soms rocken als een malle, en soms tot rustige ballads evolueren.
De band bestaat uit zangeres bassiste Natascha die met Jelmer op drums de groevende basis legt. en gelijktijdig melodieuze zanglijnen zingt.
David brengt de stuwende gitaar en experimentele bleitjes eroverheen en de laatste toevoeging to de band Max legt er een subtiel blues sausje bovenop.
In 2015/2016 hebben ze meegedaan aan de eerste editie van de Haarlemsche Pop Scene On Tour waarbij ze veel podia in Haarlem hebben verkend en onveilig hebben gemaakt, met veel goede reacties tot gevolg.
Dit samen maakt The Lost Noise een rockend en dynamisch kwartet.

 

 

snoakeln