Wil je vrijdag avond eens van die bank, kom dan gezellig naar Muziekcentrum The Box !!

As vrijdag hebben we 2 bekende van The Box op het podium.Point South met voornamelijk uit eigen werk, enkele oudere nummers van Zwardsick en aangevuld met wat covers (Beatles/Neil Young).Daarna gaan we weer te gek rocken de nieuwe nummers van Epical, die weer vol passie worden gezongen door zangeres Len Heezemans.

Het wordt droog en mooi weer met windkracht 4, maar dat zou wel eens windkracht 8 kunnen worden met deze 2 te gekke bands

Point South: https://www.facebook.com/pointsouth.band/

Point South bestaat uit Paul Raymond Eckersley (zang), Jan en Aad Zuijderduijn (gitaar), Hans Swaep (basgitaar), Gijs van der Plas (drums) en Angelique van Akkeren (zang)
Paul en Aad zijn bij veel mensen wel bekend van o.a. Zwardsick.
Jan speelde in het verleden in meerdere bekende locale bands (ff er tussen uit geweest..).
Hans Swaep is een gedreven bassist die naast Point South ook met Doc Curran & the Revelators flink aan de weg timmert. Gijs van der Plas is allicht ook bekend als drummer van Another MidlifeCrisis. Angelique van Akkeren heeft haar zang-skills inmiddels verdiend in meerdere bands buiten de regio.

Epical: Epical.nl

Gezegend met een fantastische zangeres laat rockband EPICAL zich zien en horen in het hedendaagse uitgaanscircuit. Sinds 2015 is Len Heezemans de nieuwe zangeres van EPICAL. Zij is o.a. bekend van de rockband ‘Prepare 2 Unload’ en heeft al veel podiumervaring opgedaan in Noord-Holland.

Het repertoire van EPICAL bestaat uit het spelen van originele covers uit de pop- en rock scéne van 1990 tot nu. Klassiekers van onder andere Live, Foo Fighters en ACDC worden moeiteloos afgewisseld met knallers van The Cranberries, Guano Apes en Stone Temple Pilots. EPICAL levert de perfecte mix voor een fantastische avond uit of een stevig festival.

EPICAL live beleven is een unieke ervaring. Dat kun je hier niet lezen, dat moet je zelf meemaken. EPICAL weet van geen ophouden, zit boordevol energie en is er helemaal klaar voor om je broekspijpen te doen wapperen en het schuim van je bier af te blazen.

Nog even voorstellen?

Len Heezemans – zang
ruig, hard maar ook teder, gaat geen enkele vocale stijl uit de weg.

Reggie Gang – gitaar
heerlijke solo’s en technisch authentieker dan authentiek.

Lars Dedding – gitaar
het juiste geluid op de juiste plaats en is rete strak.

Kenneth Gang – bas
legt een ongekende basis neer en heeft gevoel voor het origineel.

Ron Kooger – drums
vormt al sinds jaar en dag een meer dan solide basis voor de band.

Ook een oefenruimte huren bij The Box ? reserveer dan HIER