Wij beginnen in ieder geval met een toffe avond vol gezelligheid en goed muziek
Prester John komt, alweer voor de 2e maal de avond super opstarten, waarna de Roal Teaser ons meenemen met een trip door de alternatieve hits van de afgelopen 50 jaar.

Met een beetje goede wil hebben we het Jopen lentebier al op de tap staan, iets waar het weer zeker al om vraagt.
Voor het terras denken we dat het nog te vroeg is, maar binnen vinden jullie de gebruikelijke gezelligheid.

Dus komt gewoon lekker langs voor een avond live muziek en gezelligheidMet een beetje goede wil hebben we het Jopen lentebier al op de tap staan, iets waar het weer zeker al om vraagt.Voor het terras denken we dat het nog te vroeg is, maar binnen vinden jullie de gebruikelijke gezelligheid.Dus komt gewoon lekker langs voor een avond live muziek en gezelligheid

Tot vrijdag!

Prester John geeft het volgende medische advies,….

“Doctor’s advice: allow yourself the time to truly listen to songs. For instance, ours.”

Prester John : www.facebook.com/presterjohn.indiepop

Is een Indie Pop band uit Amsterdam
Doctor’s advice: allow yourself the time to truly listen to songs. For instance, ours.
Guido Demaret: Electric & Acoustic Guitars, Backing Vocals
Martijn Koek: Keys, Vocals
Rob Mes: Drums
Sjoerd Rebers: Bass Guitar, Violin, Backing Vocals

Roal Teazers : www.royalteazer.nl

is een band met het Rock ´n Roll hart op de juiste plaats. Liedjes met een kop en een staart. De basis is een strakke ritmesectie. De bas wordt bespeeld door Mr. Klanker. Op zijn fretloze bas bespeelt hij je onderbuik op een sympathieke manier. Mr. Smits slaat op de potten en pannen. Hard, zacht, snel of langzaam, dat maakt hem niet uit. As long as the beat goes steady. And steady he goes! Bovenop deze basis mag onze gitarist Mr. Keijzer zich uitleven. Zijn frisse gitaarklanken liggen nooit zwaar op de maag. De instrumentale ruimte die dan nog overblijft wordt flexibel door Mr. Twisq opgevuld. Hij heeft daarvoor onder andere een gitaar, een keyboard en een “e;old school”e; synthesizer tot zijn beschikking. Mr. Both geeft met zijn warme stemgeluid inhoud aan de band. Hij bezingt het leven in voor- en tegenspoed.

Mr. Both wordt op zang bijgestaan door Mr. Twisq en Mr. Smits. Soms om beurten maar net zo vaak samen in meerstemmige samenzang! Royal Teazer speelt eigen werk.

Daarnaast speelt Royal Teazer ook covers. Laat je meenemen op een muzikale trip door de alternatieve hits van de afgelopen 50 jaar. Natuurlijk wel op de Royal Teazer manier; strak en puur met meerstemmige zang!

#Katwijk #Kattuk #vvvKatwijk #gezellig #livemusic #bar #terras #podium #Rock  #30plus #40plus #50plus #lekkervolume #gewoonkunnenpraten #livemuziekcafe #jopenmooieNel #ipa #chardonay #poppodium #muziekcentrum #TheBox #Bokbier #lekkerverwennen #jammen #lekkereten

 

prester john rtpluslogo