Muziekcentrum The Box is ondertussen The Place To Be, als het gaat om gezelligheid op de vrijdagavond.

Zanger Chielie, behoort zo onderhand bij het meubilair van Muziekcenrum The Box
Zo bracht hij afgelopen vrijdag veel entertainment met The Kookaburras , en komt hij aanstaande vrijdag met dezelfde enthousiasme zijn album van de band Zat spelen.
Daarna gaat Minimal Panic de avond heerlijk voorzetten met dansbare covers!

Muziekcentrum The Box is ondertussen The Place To Be, als het gaat om gezelligheid op de vrijdagavond.
Wil je deze gezelligheid ook eens meemaken? Kom dan gewoon eens langs.
Wij ontvangen je graag met onze bekende enthousiasme, en natuurlijk een The Box Bitterbal

 Tot vrijdag !

Zat : www.zat.nu
Vandaag presenteert de Haarlemse rockband Zat haar eerste album, ‘All gold and promises’,
Zat uit Haarlem speelt zijn eigen merk Engelse tachtiger jaren rock, gelaagd met weloverwogen sociale kritiek. Sinds 2003 neemt de fanbase van Zat gestaag toe; locaties vragen de band om terug te keren, popjournalist Peter Bruyn noemt het een “fijne barband”, Chris Bailey van The Saints is “aangenaam verrast” en vergelijkt de intense show van frontman Chielie met Elvis, en Hans Croon, frontman van ‘The Dutch’, zegt: Ik zie het vuur in de buik van deze band “. Live, Zat is een boeiend verhaal.

Chielie (zang, teksten), Bas van der Steeg (gitaar, bijzang), Kees Weidema (basgitaar), Mike Veldkamp (drums)
Minimal Panic : www.minimalpanic.nl
Kent een lange historie: in de tachtiger jaren speelden drummer Gerard en bassist Frank al in de eerste formatie. Na enkele personele wisselingen kwam gitarist Rob er in de negentiger jaren bij, gevolgd door toetsenist Bert. Vanaf begin 2015 zijn de gelederen versterkt met de zangeressen Sandra en Ingrid.

MINIMAL PANIC streeft ernaar het publiek een fijne avond te bezorgen. Het wordt meestal gewaardeerd als de avond met rustige muziek wordt gestart; even later gaat de band over op dansmuziek. Met de organisatoren wordt altijd nauw overlegd over zaken als volumeniveau, ruimte voor toespraken en presentaties en dergelijke.

Het repertoire van MINIMAL PANIC is avondvullend en bestrijkt de gehele geschiedenis van de popmuziek: het repertoire bevat bijna uitsluitend bekende en dansbare songs.

Heeft u zin in een feest dat je eindelijk weer eens in de gelegenheid stelt om lekker te dansen, met een band die bekende popmuziek speelt uit de hele historie van de popmuziek? Dan is MINIMAL PANIC de band die u zoekt.

Zatminimal panic