Het word wel heel erg tof as vrijdag met The Box Live
De jongere oudere gaan oude tijden herleven met 2 fantastische coverbands

De Katwijkse band Intensive Cover mixed de classics van vroeger met de hits van nu
Daarna neemt The Groove Society  jullie mee naar de tijden dat jullie je eerste dans met jullie eerste verkering gingen wagen,…oef wat was dat spannend
De negen doorgewinterde muzikanten van Groove Society delen één grote passie: het publiek uit z’n dak zien gaan op herkenbare en dansbare funk, soul en dance classics van de 70’s tot nu.

 The Party is On when Groove Society is In The House !

 

En we gaan nog een stap verder, speciaal voor onze FB fans,…

Iedereen die op het event aangeeft dat hij komt, maakt kans op een The Box Fan Of The Week kaart !

Deze kaart geeft je 10 consumptie bonnen voor je bezoek bij een volgende The Box Live!

En we gaan nog verder,….

natuurlijk zijn de bitterballen weer van het huis!!

 

Dus TOT VRIJDAG !!

 

www.facebook.com/events/179222352677455
Intensive Cover : www.intensivecover.com/

Hi!

Wij zijn IntensiveCover uit Katwijk en doen Rock, Dance en Funk- covers.

Wat kan je van ons verwachten?
Tijdens onze shows mixen we classics van vroeger met de hits van nu. Daardoor ontstaan te gekke combinaties van covers van bijvoorbeeld: Adele, Lionel Richie, Nirvana, Kensington, Stevie Wonder, Lenny Kravitz, Armin van Buuren, Ed Sheeran, The Police, Swedish House Maffia, Christina Aguilera, Destiny’s Child, Lady Gaga, Britney Spears, Rihanna, Bruno Mars en The Killers.

Met stevige drums en bas, scheurende gitaren, synths en trombone staat de sound als een huis. Tel daar ijzersterke vocalen en performance bij op, en er ontstaat een muzikaal spektakel dat je niet mag missen. Wij repeteren wekelijks om ons repertoire up-2-date te houden voor een frisse avondvullende show.

 

Jeroen Bol (gitaar), Bram Lemmers (bas gitaar), Elwin Verloop (trombone), Mark van der Hulst (drums),
Kristina Petrushevskaya (zang) en Mark van der Laaken (toetsen)

 

 

Groove Society : www.facebook.com/groovesociety.nl/

De negen doorgewinterde muzikanten van Groove Society delen één grote passie: het publiek uit z’n dak zien gaan op herkenbare en dansbare funk, soul en dance classics van de 70’s tot nu.

 

Funky Grooves & Soulful Moves

Groove Society is een beweging. Een movement. Want bewegen wil je, als de band speelt. Groove Society put uit wereldhits van de grote namen in de funk, soul en dance classics. Groove Society is geen crowd pleaser. Groove Society is deel van de crowd. Ze maken de muziek waarop ze zelf het liefste dansen.

 

Entertainment

Groove Society weet wat een feest is. De band bouwt er het liefste zelf een. Met een zanger en een zangeres die geboren entertainers zijn. Een ritmesectie die staat als een huis. Een strakke blazerssectie. Samen zorgen ze voor een live-experience die elk feest een dans-injectie geeft. Stilstaan mag – in deze society valt niemand uit de toon. Maar deze band garandeert je één ding: de vibe van Groove Society pakt uiteindelijk iedereen.

 

De Band

Fabian Willems – lead & backing vocals

Vivian Gravenberch – lead & backing vocals

Jeroen Branderhorst – keyboard & backing vocals

Allard Frederiks – gitaar

Frans de Haart – bas

Clement Keyzer – drums

Bart Noorman – trompet

Paul van Egmond – trombone

Philip Wolffers – alt- en tenorsax

 

Dansbare Hits van Toen en Nu

Het repertoire van Groove Society bestaat uit wereldhits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en van nu. Namen wil je? Oké: Bruno Mars, Michael Jackson, Prince, Earth, Wind & Fire, Diana Ross, Chaka Khan en nog veel meer. Dus met een beetje Fantasy vind je op A Brand New Day een Treasure in Boogie Wonderland. Think… Kiss… I’m Coming Out! Once You Get Started en Every Time I Turn Around: I Wanna Dance With Somebody! Zo’n avond wordt het? Ja, zó’n avond! Blame It On The Boogie!