We gaan er ditmaal  eens stevig tegen aan !

Na de country avond van verleden week
Eerst gaat X-Ray Delta met zoals ze zelf omschrijven  met  ruige up- tempo raprock,
laidback ballads en progressieve polymetrische rap,…. De avond openbreken.

Wanneer we allemaal lekker warm zijn zullen The Compounds heel gemeen en een beetje raar doorgaan tot de late uurtjes

Ik zeg,..Let’s Rock !

In het verleden behaalde gezelligheid biedt bij Muziekcentrum The Box zeker wel garantie voor de toekomstige gezelligheid!!

Tot vrijdag !

X Ray Delta : https://www.facebook.com/xraydeltaxd/

Progressieve Rock-Rap band opgericht in Haarlem in 2016. Ze begonnen als een coverbandje op de middelbare school en ondertussen in de eerste EP al een feit. Beïnvloed door een rijk scala aan artiesten zoals Red Hot Chili Peppers, RUN DMC en Pearl Jam.
kneiterharde rock. Van sets in kleine cafés tot grootse optredens op poppodia. Ze weten overal iedereen omver te blazen met de ongewone maatsoorten en onverwachte dynamische overgangen. X-ray Delta probeert de popmuziek een extra kleur te geven in alles wat ze doen.
In 2017 wisten ze de eerste plaats te bemachtigen bij het “HIT!” en kwamen daarmee op nog meer kleine podia terecht. Sindsdien zijn ze niet meer te stoppen met nieuwe creaties uit te brengen
Op 15 december 2018 kwam de debuut-EP uit genaamd “Blue Tortilla EP”. Op deze EP zijn ook meteen duidelijk de verschillende kanten van de band te horen, van ruige up-tempo raprock naar laidback ballads, naar progressieve polymetrische rap.

Bas Gaastra – Main vocals / Keys
Jelle Stringer – Guitar / Vocals
Jochem ” Gooch ” Stuijfzand – Bass / Vocals
Nick Schouten – Drums

 

The Compounds : www.thecompoundsband.com
One mean rocking machine!
Een gemene rockmachine! Enthousiast, solide, uniek en een beetje raar: The Compounds maken rockmuziek met een uniek geluid en show. De band werd opgericht in januari 2018 en heeft sindsdien tientallen optredens gehad. Hun eerste EP wordt uitgebracht in Patronaat, NL (26.05.2019).

Frontman Nick biedt een solide show. Simon (gitaar) zorgt voor de melodieuze begeleiding. Jennifer (drums) en Jeffrey (bas) vullen het ritmische hart van de band.

compounds  xray