Vrijdag 4 mei gaan we er weer een super gezellige avond van maken.

Eerst gaat de Haagse band Transmission 80’s new wave classics nieuw leven inblazen. En ze maakt hedendaagse, door wave beïnvloedde songs tot klassiekers.
Daarna maken we er een echte PARTY van als funked Up het podium betreedt.
Zij nemen jullie mee naar die toffe tijd van soul, funk en rock ’n roll, maar ook de hits van nu komen voorbij.

Stilstaan is deze avond verboden, maar wees gerust,….

Met deze 2 top bands is dit onmogelijk!

Tot vrijdag !

Transmission : www.facebook.com/Transmission.nowwave
Vijf ervaren muzikanten delen in de Haagse band Transmission hun liefde voor de new wave en (post)punk van eind jaren’70 en verder. Voor het publiek zijn live optredens een feest der herkenning. Ze horen regelmatig: “Alsof ik weer 17 ben en in de jeugdsoos sta te genieten. Dank voor jullie optreden, mannen van Transmission!”
Transmission = strakke ritmes, melodieuze gitaar en toetsen en zang die je raakt.
De Haagse band is te boeken voor optredens op kleine en grote podia. Transmission doet zowel optredens als hoofdact of samen met andere bands, speelt op festivals en als voorprogramma’s in het clubcircuit.

Funked Up : www.funkedup.nl
Is de nieuwe naam van het 7 koppige groove-monster formerly known as Nono and the Suncreamband. Als opzwepende funk- & soulband speelden we de afgelopen jaren menig podium kapot, van kleine feesten voor 50 personen tot 5000-koppig festivalpubliek. Daarbij toerden we onder andere in de zomermaanden langs de kusten van Frankrijk, Spanje en België. Na een kleine sabbatical hebben we dat old school gevoel weer stevig te pakken.

Met een ververst repertoire van classics uit het soul, funk en rock ’n roll genre, zoals James Brown, Curtis Mayfield, Elvis, Stevie Wonder, Etta James, Cool and the Gang, Nancy Sinatra en Madness laten we iedereen oude tijden herleven. Maar niet getreurd als je liever hits van nu uit de speakers hoort knallen. Ook artiesten van de nieuwere generatie zoals Duffy, Bruno Mars, The White Stripes, Amy Winehouse, Caro Emerald, Fleur East en zelfs Rage against the Machine prijken op de setlist. Kortom Funked Up is een band die garant staat voor een feest voor jong en oud. Dus get the Funk up van die bank en laat die voetjes over de dansvloer glijden.