We warmen de de avond op met Serious Fun.
Zij staan garant voor een avond serieus lekker dansen en meezingen!
Daarna is het zover, A touch Amy komt een collectie van de wondermooie en onsterfelijke liedjes van Amy Whinehouse voor jullie spelen.

Wij zullen er weer voor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt, en er een toffe avond van maken!

Tot vrijdag!

 

Serious Fun : www.facebook.com/Serious-Fun-349943502076758/
Fun is een 6-koppige pop-rock coverband. Na wat wisselingen onder de muzikanten hebben we nu de perfecte samenstelling en nodige gezelligheid gevonden: toetsen, sax, gitaar, drums, bas en zang. De backing-vocals en percussie worden waargenomen door de muzikanten zelf. Ons motto is dat we er lol in hebben om ons publiek serieus te nemen. Serious Fun is voor een serieus leuke band voor een avondje dansen en lekker meezingen

Esther Duineveld: Bas en backingvocals
Belinda de Klerk: Drums
Gerda Vrijhoef: Sax, backingvocals en percussie
Sen Wai Chung: Gitarist
Dick Bakker: Toetsen en backingvocals
Maaike van der Aar: Zangeres en percussie
A Touch of Amy : www.facebook.com/A-Touch-of-Amy-181054792523484/
A Touch of Amy – a tribute to the music of Amy Winehouse Ze werd wel The Queen of Soul genoemd en die bekroning kwam de Britse zangeres Amy Winehouse meer dan toe. Bij leven regeerde ze kort en hevig, na haar vroege dood in 2011 liet ze de wereld een wondermooie collectie onsterfelijke liedjes na. Vaak swingende pareltjes vol blues, jazz en de zwierige sfeer van Motown. Soms ook duister en doordrenkt met de tragiek van haar eigen, roerige levensgeschiedenis. Tributeband A Touch of Amy brengt een prachtige ode aan de muziek van de ‘ontembaar’ genoemde Amy Winehouse. Uitgevoerd door uitstekende muzikanten die haar werk met respect en uit bewondering levend houden. Deze unieke zangeres met haar karakteristieke stemgeluid en onnavolgbare frasering valt niet te kopiëren maar A Touch of Amy doet in alle opzichten recht aan haar muzikale erfenis; een mengeling van melancholie en levenslust, die heerlijke liedjes heeft voortgebracht die gespeeld móeten worden. Music to celebrate!

Zang –  Conchita
Backing – Diana
Keys – Stefan
Gitaar – Anton
Bas – Michel
Drums – Peter

a touch of Amy1 serious fun