The Route en Bluesgarden, verboden stil te staan!

The Route gaat z’n best doen om verkoeling te brengen met Heerlijk swingende muziek van the Dooby Brothers tot Caro Emerald, zodat het dringen is op de dansvloer. Je kan haast niet blijven zitten op je stoel. Het wordt altijd een feestje, dus die verkoeling zal niet gaan lukken!
Daarna gaat Bluesgarden nogmaals proberen om een koele wind te laten waaien.
Ik denk alleen dan het een USA bluesstorm zal worden.

Kortom, alle ingrediënten voor een super gezellige avond zijn weer aanwezig

Bitterballetje, koel biertje, wijntje,…..en toffe muziek

Tot vrijdag!

The Route : www.theroute.nl
is een swingende allround coverband, bestaande uit ervaren muzikanten en zangeres. Altijd zin in optreden, publiek altijd zin in bewegen. De band speelt popcovers (zoals Anouk, Brand New Heavies, Jessie J, Pink), scheert langs wat steviger werk (Alanis Morisette, Skunk Anansie) en brengt discodance (Karen Young, Tina Turner, Trammps). En nummers daar er tussenin. The Route: compact met impact

Bluesgarden : https://www.facebook.com/deleukstebluesbandvanamsterdam
Bestaat uit 8 muzikanten met een geweldige zangeres Daisy als front Women. Met een gevarieerd repertoire van opzwepende blues, gevoelige soul, Swing, rock ‘n roll en een Funky Groove. Staat Blues Garden met zijn blazerssectie garant voor dampende live optredens.
Live laten wij u vele bekende en minder bekende nummers in eigen bewerking horen. Wij bestaan al zins 2006 onder de oude naam Gethouse Bluesband. En hebben in vele cafés in Amsterdam en Noord-Holland mogen spelen. Ook zijn wij een graag geziene gast op besloten feesten.
Voor Boeking en meer info.
info@bluesgarden.nl

Daisy Patty – Zang
Hans Bouius – Tenor Sax
Jaap Pronk – Gitaar en Zang
Henk Wes – Drums en Zang
Dick Ooms – Bas
Alex Visser – Alto Sax
Tony Pronk – Piano en Hammond
Robin Valkenburg – Trompet

De leukste Blues Band van Amsterdam.

 

bluesgarden route