Na  een gezellige start gaan we deze The Box Live verder met een oude bekende, en met een van Katwijks veel belovende post rockband.

Downriver Dead Men Go zal de avond eerst in nevelen brengen met donkere verleidelijke liedjes.
Hierna klaart de lucht weer op met Tardiz.
Bij hun optredens spat de energie de zaal in, dus ,…..Bukken !

Wij zijn weer op volle sterkte aanwezig om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken

Tof als je komt,….

Tot vrijdag

 

Downriver Dead Men Go : www.downriver.nl
is een post-rockband uit Zuid-Holland. Ontstaan in 2009 als zijproject van de alt.rockband Caitlin, richten we ons op melancholische, introspectieve muziek waarin beleving voorop staat. DDMG schuurt langs de rafelige randjes van de ziel en is daarmee herfstmuziek pur sang. In 2015 werd het debuutalbum Tides eerst in eigen beheer uitgebracht en toen onder Freia Music in 2016. Een tour langs Nederlandse zalen volgde. Tides werd goed ontvangen, ook in de progscene, en kreeg lovende kritieken vanuit binnen- en buitenland.Het tweede album, getiteld Departures, werd in maart 2018 uitgebracht. Met de huidige line-up, Gerrit Koekebakker (zang/gitaar), Menno Kolk (bas), Michel Varkevisser (gitaar/zang), Remco den Hollander (toetsen) en Marcel Heijnen (drums), promoten we momenteel het album op een tour. Het album behandelt het thema ‘verlies’ in de breedste zin van het woord. Ten opzichte van Tides is Departures een stuk dynamischer van karakter, maar is bovenal een echte DDMG-plaat geworden. Sfeervolle, melancholische nummers met een paar verassende toevoegingen van gastmuzikanten. Het album werd wederom uitgebracht onder Freia Music.

Tardiz : www.tardiz.nl
is een pop/rock band. De band is altijd in de weer met het maken van eigen liedjes, het zelf opnemen daarvan en het bouwen van eigen muziekinstrumenten. Live spat het speelplezier er van af. Door de uiteenlopende muzieksmaken van de bandleden zijn de liedjes op het debuutalbum “In the middle of nowhere” zeer divers. De muziek is een mengeling van melodie, pop, funk, new wave en rock of zoals ze zelf zeggen: “Eigenwijs eigen werk”. Onlangs is hun eerste album uitgekomen, welke te beluisteren is Spotify, iTunes, Deezer, etc.

Mark Müller: drums en percussie
Arjan Ettes: bas, toetsen en zang
Robert van Mulligen: gitaar en zang
Paul Weersink: gitaar en zang
Madelon Englisch: zang

 

ddmgfotoplusnaam tardiz