Na de mooie liedjes van afgelopen vrijdag gaan we er dit keer een Friday night Let’s Dance van maken.

We hebben 2 te gekke cover party bands en voor de afwisseling gaan we ook nog even 45 minuten Groovie Rocken.
Het jopen Lente bier is gelukkig nog niet op, maar het König Ludwig Weissbier is natuurlijk ook heerlijk fris aan het begin van de zomer.
Het was afgelopen vrijdag zo gezellig en druk, dat we per ongeluk de beloofde bitterballen zijn vergeten, dus gaan we dit deze vrijdag zeker goed maken!
Kortom,…Gezelligheid, Live Music, Heerlijk Bier, Bitterballen, Kattuk,…….PARTY TIME! 

Never The Less: www.ntl-band.nl
Nevertheless is een coverband en speelt herkenbare, populaire covers, van ballads tot uptempo. Van Anouk tot Bruno Mars, van Pink tot Prince, van Sister Sledge tot Guns ‘ N Roses, maar ook nederlandstalig komt aan de orde.
Soms gieten we daar het ‘Nevertheless sausje’ overheen om het net even anders te laten klinken dan het origineel, zonder het nummer uit zijn verband te rukken. De reacties van het publiek zijn altijd positief.
Muziek maken is voor een ieder van ons een grote hobby en we steken er dan ook veel tijd in. We kijken altijd weer uit naar de wekelijkse oefensessies, maar vooral naar uiteenlopende optredens. We doen er dan ook alles aan om Nevertheless nog lang te laten voortbestaan!
Muzikale groeten van ons en tot vrijdag 19 mei @ The Box Live!

Danny and the Dippers: www.facebook.com/dannyandthedippers
4 koppige funky poprockband uit Haarlem!
Eigen repetoire en covers
Zang: Daan Prins
Gitartist: Max Ahlers
Bassist: Dominique Ankoné
Drums: Lex Roelofs

FAEM: www.faem.nu
Faem is een Coverband die met veel enthousiasme en de juiste nummers uit een grote Setlist iedere gelegenheid tot een feestje weet te maken. Wij spelen op hele kleine maar ook grote locaties en evenementen
FAEM is nét een andere Coverband dan al de andere coverbands. Vooral de 2 zangeressen weten met hun enthousiasme het publiek dusdanig te bewegen dat je wel móet dansen !

Marcel de Vries :Vocals en gitaar
Jeroen van Liere : Bas
Gerwin van de Meer : Drums
Martijn Doornekamp : keyboards
Jeannette de Wit : Backing Vocals
Ellen Fiolet : Vocals