RPM Rock with a slice of pop, The Wave Best 80′s New Wave tribute!

Met RPM als starter, gaan we zoals zij zelf zeggen terug naar de tijd van de Rock met een scheutje Pop,….hier krijgen we het direct al warm van.
Daarna gaan we met The Wave heeeeeel herkenbaar terug naar de 80’s!

Met nummers van  oa David Bowie, Simple minds, Gary Numan, U2, Depeche Mode, INXS, en nog veel meer toppers een muzikale reis door de 80’s maken, en qua nivo doen we dit in een Rolls Royce!

Wil je een gezellige vrijdagavond beleven met toffe live muziek, en een gastvrije ontvangst, kom dan gerust eens langs.
Je zal het ervaren alsof je al jaren in Muziekcentrum The Box komt !

Lukt het as vrijdag niet, geen probleem, The Box live heeft zijn programma van elke vrijdagavond toffe bands, nu al bijna rond tot eind juli!

RPM: www.facebook.com/rpmrockmusic
Met bands als Gemstone, Natha Lee en Rocksville hebben we veelvuldig opgetreden en onze sporen mogen verdienen op festivals en regionale, zelfs landelijke radiozenders.
RPM staat voor Rosario, Raymond, Peter en Mike en we bieden “Rock with a slice of pop”!

The Wave: http://www.thewave80stribute.nl
Waan je terug in de jaren 80. In het zwart gekleed, haar kort en wild, en luisterend naar donkere zweverige, melodieuze muziek.
The Wave neemt je mee terug naar die jaren ’80 en brengt je in hogere sferen, meeslepend, herkenbaar, maar ook dansbaar. De band is opgericht in 2015 door enkele ervaren muzikanten en inmiddels uitgebreid naar 6 bandleden.
Melodische synthesizersounds en gitaarriffs, ondersteund door een stevige ritmesectie leggen de basis voor de vocalisten Peter vd Heuvel en Annette Vromans.
Het zit in de genen van deze bandleden, allen opgegroeid met deze stroming uit de jaren 80. Met een enorme drive en passie weten zij ieder keer weer een sfeervolle show weg te zetten, die je even doet vergeten dat het al weer 40 jaar geleden was.
De muziek van o.a. David Bowie, Simple minds, Gary Numan, U2, Depeche Mode, INXS, en nog veel meer toppers passeren de revue.

The Wave zet een paar unieke sets neer, vol herkenning, maar ook zeker verrassing!

Let’s go back, BACK TO THE EIGHTY’S!!!

Peter van den Heuvel: Zang
Erik Priemus: Gitaar
Joline Gillessen: Toetsen
Rob Bolder: Bas
Eric Langenkampen: Drums

RPM bandfoto thewave12