Mooie en stevige Covers !

Van Mook met de “Phill Collins” van Noordwijk, Wil Slats, op drum en zang starten de avond op met lekker stevig Rocken, maar uitstapjes naar blues en stevig funk zullen voorbij komen.
Refill met gitarist Jan Willem Haasnoot uit Valkenburg, zal al zijn fans een toffe avond bezorgen, met stevige Rock Covers en strakke riffs.
Nu maar hopen dat er niet net zo veel mensen op deze te gekke band afkomen als op de laatste editie van Haringrock, want dan moeten ze buiten staan..

We hebben de hand weten te leggen op een paar vaatjes van het heerlijke Bokbier van Jopen.
Jullie zijn dus weer van harte welkom as vrijdag 30 november bij Muziekcentrum The Box

VAN MOOK is ontstaan uit de band van de broers Cees en Wil Slats, die jaren getourd hebben met hun band DE KRIKKERS. Ook speelde zij samen in de bands BLUE BEAT en A4$. Na een gelegenheidsoptreden vorig jaar tijdens de Noordwijkse beatnacht kregen de broers de smaak weer te pakken (We’re putting the band back together). Samen met hun vrienden Rob van Mook en Reinier Vrolijk is er hard gewerkt aan een lekker repertoire.
VAN MOOK is een rockband die houdt van stevig rocken. Uitstapjes naar blues en stevig funk gaan zij niet uit de weg. Het repertoire bestaat voor het grootste deel uit covers, maar de band heeft ook een aantal lekkere eigen nummers.
VAN MOOK is Cees Slats op gitaar en zang. Cees is een ervaren gitarist die zijn sporen wel heeft verdiend, o.a. in de bands BLUE BEAT, A4$ en DE KRIKKERS. Cees is een echte rocker en een podiumbeest. Wanneer Cees los gaat, gutst het zweet van zijn hoofd en krijgt zijn gitaar er flink van langs.
VAN MOOK is Reinier Vrolijk op orgel en zang. Reinier heeft de nodige ervaring in coverbands en heeft jaren ervaring in diverse bluesbands. Reinier kan heel ingetogen spelen, maar kan het orgel ook laten janken en schreeuwen. Reinier kan ook muzikaal de puntjes op de i zetten.
VAN MOOK is Rob van Mook op de bas en zang. Rob is een ervaren bassist, die heeft opgetreden met o.a. de soulband van Spooky, maar ook blues en rock ervaring heeft. Rob speelt al jaren samen met drummer Wil Slats. Samen vormen ze de beukende basis van de band. Wil neemt ook het grootste deel van de zang voor zijn rekening.

Refill:
www.facebook.com/ReFill-111153248967735/

De band Refill bestaat alweer een hele tijd. Jan-Willem en Arnold zijn twee van de oprichters van de band. Refill heeft een aantal getalenteerde voormalige leden bekend, maar toen Marc en Bouke een paar jaar geleden bij de band kwamen, heeft Refill echt vooruitgang geboekt.
In 2014 stopte onze zangeres Marrianne, Refill werd een band zonder zang. Ondanks het feit dat we een onvolledige band waren, bleven we toch spelen. We wilden de band levend houden en natuurlijk onze vriendschap. Hoewel het soms lijkt dat Marc en Bouke elkaar niet kunnen uitstaan, weten we beter ….
In 2016 hebben we onze band eindelijk opnieuw afgerond. Refill verwelkomt Sabine van der Loos op zang. Sabine voltooit de band met haar rauwe rockende stem.
Refill klinkt beter dan ooit en we zijn klaar om de podia te rocken!

Sabine van der Loos – Vocals
Arnold Schrier – Bass
Jan-Willem Haasnoot – Guitar
Bouke Schoneveld – Guitar
Marc van Rijn- Drums

REFILvm