Een toffe avond met heerlijke gouwe ouwe hits, waar oa James Brown, The Blues Brothers, maar ook Doe Maar en de Dijk ,Pearl Jam, Stone temple Pilots, en Soundgarden, voorbij komen.
Dus willen jullie een toffe avond met ook nu weer 2 te gekke bands, dan zijn jullie van harte welkom op as vrijdag 26 januari

Tot Vrijdag !

 

Tabs : www.bandtabs.nl
Is een band met pop, soul en blues uit de jaren ’60-’70. TABS speelt geen kopieeën van nummers maar geeft er een heel eigen draai aan. Dat geeft een verrassend en opwindend resultaat met het typische TABS-geluid.
Skippy, de charismatische zanger, zat in de realityserie Onder de Paraplu van TV West en is een bekend figuur in Den Haag. Hij maakt van elk optreden een ware belevenis.

Leden band

Skippy v Gulik – Zanger,
Ser Dar – Gitaar,
Ron Sedee – Bas,
Kenneth Hendriks – Drummer,
Inge vd Venne – Toetsen.

Roved : www.facebook.com/ROVEDBAND

„Met passie, een flinke dosis energie én met een hoog entertainmentgehalte grijpen de vijf podiumbeesten je bij de keel om je op een portie onvervalste grunge-rock te trakteren. Een sterke interactie met het publiek zorgt voor een mooie chemie tussen band en publiek en een onvergetelijke show. En omdat deze enthousiaste en gedreven muzikanten er zelf ook zoveel plezier in hebben, krijgt het publiek waar ze recht op hebben: Muziek zoals het bedoeld is, right in your face”
Grunge cover bands in Nederland zijn schaars. Toch staat er af en toe een nieuwe band op die buiten de gebaande paden treedt en je mee terugneemt naar die jaren waarbij rock een hele nieuwe naam kreeg.
De band ROVED is een goed voorbeeld van zo’n veelbelovende act.

ROVED staat garant om het publiek op te zwepen en de zaal plat te spelen. „We maken muziek die lekker in het gehoor ligt. Geen keiharde rock maar slepende, melodieuze toegankelijke rock met een vette sound en een energieke zang”
In de setlist van ROVED vind je nummers van oa: Pearl Jam, Stone temple Pilots, Soundgarden, Rage Against The Machine, Stone Sour, 3 Doors Down, etc. etc.

ROVED, de 80’s en 90’s Grunge en Rocksound.

Zang: Arjan van de Burg

Drums: Ronald Willems
Bas: Edwin Turk
Gitaar: Carl Bergman
Gitaar: Frans van Steijn