Alle ingrediënten voor een mooie avond zijn aanwezig!

We gaan beginnen met in je moestaal gezongen toffe rock.
Rot Van De Dam heeft dit 2 jaar geleden al een keer laten horen, en daar werd het reuze gezellig van!

Hierna gaan we “Los” met Skunk Anansie!
Skinansie is een band vol met zwaargewichten uit de muziek.
Frontvrouw Helga Buitelaar de Gorcumse Janis Joplin, laat op  niet mis te verstane wijze, de heerlijke sound van zangeres Skin doordringen in The Box.

Dus 2 toffe bands / heerlijk terras aan het water / 14 soorten Jopen speciaal bier / de overbekende Box-Bitterballen, …

Wat wil je nog meer!

Tot vrijdag !

Rot Van De Dam : https://www.facebook.com/groups/563705400506349/
Is een band die lekker Nederlands rockt en alle zalen in beweging krijgt. De teksten gaan over kleine frustraties, waar de meeste muzikanten liever geen woorden aan vuil maken.

Deze keer zal de band een optreden doen met twee bassisten dit is eenmaligs dus wil je dit mee
maken, onze nieuwe bassiste heet Simone Ververs/, En gast muzikant gitarist bassist Alex van der Schee

Skinansie : www.hhmusica.nl/skinansie.
is een energieke Skunk Anansie coverband uit Gorinchem. We hebben dan ook te maken met een mix van muzikale zwaargewichten met wat jaren op de teller en verse jonge input! Zangeres en muzikante Helga Buitelaar (de Gorcumse Janis Joplin) raakte geïnspireerd door de vocale uitdagingen in de muziek van Skunk Anansie en de tekstuele diepgang. Zij verzamelde de band bij elkaar en noemde het project: Skinansie. Op bas: Chico Abelino, die op het moment veel furore maakt in heel Europa met: Musest. Yacco den Toom, een ervaren Gorcumse blues gitarist, verlegt zijn grenzen op gitaar. Met Johan van Drunen op drums en Marco Kuipers op toetsen was de band bijna compleet. De laatste aanvulling betrof de Blombita’s: Erin en Dane Blom, dochters van Helga die de messcherpe backings verzorgen. Stampend, intens en energiek, een beleving en uitdaging voor zowel band als publiek. Uitermate geschikt voor festivals en plekken waar de boel op z’n kop mag!

 

rotvandendamplus skinansieplus