Na die “loike avondje met die zicoinermuziekje”, en toffe (Haan)muziek gaan we ons as vrijdag 2 november heerlijke vermaken met The Seaside Stringers en Go Go Dan

The Seaside Stringers is op herhaling met weer een mooie avond oldschool Rock met liedjes van The Kinks en The Small Faces, en ze hebben een nieuw reportoir eigen songs!
Daarna gaat het helemaal los met Go Go Dan. Alle funky jazz invloeden spatten van het podium.

Kortom, het word gewoon weer een erg gezellige avond!

The Seaside Stringers: https://www.facebook.com/Seaside-Stringers-113637238704724/

Is een tribute band voor de Kinks en The Small Faces, maar ze hebben ook eigen werk die ze ook graag willen laten horen. De band bestaat uit 4 mannen en 2 vrouwen en zijn begonnen met het coveren van The Kinks na de 50e verjaardag van You Really Got Me in augustus 2014. Het coveren van The Small Faces is daar nog bij gekomen in 2016 waardoor ze nu met optredens een mix spelen van The Kinks, The Small Faces en hun eigen werk, wat voor een goede sfeer zorgt! Overigens hebben beide bands een musical lopen in Engeland, waar de bands nog steeds erg bekend zijn. The Seaside Stringers zorgen er graag voor dat de bands hier in Nederland ook nog even door blijven leven door hun muziek te spelen en zo het vuurtje brandend te houden. Dit zal zeker voor een gezellige en een muzikaal goede avond zorgen!

GoGoDan

Is een vijfmans formatie uit Amsterdam die uitsluitend eigen nummers in het funk-jazzgenre speelt. De band, samengekomen in de Amsterdamse repetitieruimte Voices on Stage, bestaat uit drummer Sander Olthof, die een altijd stevige basis legt en in veel genres thuis is; basgitarist Cecil Wespel, een stuwende kracht met funk in de vingers; de bevlogen en veelzijdige gitarist Franky Klijzing; trompettist Marco Jonk, die zowel feestelijke als melancholische klanken uit zijn instrument weet te halen; en zanger Tasio Ferrand, een geroutineerde entertainer die inventieve (Engelstalige) liedteksten schrijft en daarbij geen blad voor de mond neemt.