Tea Rex is dat beestje van vroeger met die kleine voorpootjes, ik wist niet dat ze toen ook al zulke goede muziek maakten.
Ze maken heerlijke funky Rock op een eigenzinnige manier

Inside Electron komen uit Rock City Den Haag. Zij hebben The Box al een keer op z’n kop gezet en hebben belooft ook deze keer weer de zaal plat te spelen.

Afgelopen vrijdag werden de bitterballen zeer gewaardeerd, dus gaan we daar as vrijdag gewoon mee door.

Overdag wordt het lekker weer, maar ’s avonds kan er een spatje regen vallen.

Dus de planning voor vrijdag:

09:00 uur inpakken en naar het strand,
13:00 uur even heerlijk lunchen bij een van de mooie strand paviljoens
16:00 uur inpakken en even douchen
18:00 uur even eten.
19:30  uur bakkie koffie.
20:30 uur naar The Box voor een toffe avond
01:00 uur naar huis en Welterusten

Tot vrijdag!

 

Tea Rex : https://www.facebook.com/bandtearex/
is een project ontstaan uit popmaniawinnaar Calculated en rockband Incision.
In 2017 heeft Tea Rex de perfecte line-up gevonden en wordt er gewerkt aan een eigen sound. Die sound is behoorlijk divers. Het kan het best omschreven worden als 70’s rock, maar met een funky slag en een eigenzinnige manier van schrijven die vergelijkbaar is met modernere bands als System of a Down en De Staat. Denk aan vrijelijk putten uit verschillende genres en dat tot een mooi geheel smeden. Denk aan puntige songs. En denk ook aan sarcastischte, maatschappijkritische teksten. Een ander belangrijk element is de sfeervolle tweestemmige zang, waardoor het geheel net dat beetje extra diepte meekrijgt. Hierdoor heeft Tea Rex een sound die zowel origineel als toegankelijk is.

Zoals gezegd is de band sinds 2017 actief bezig om hun sound verder uit te werken. Sindsdien wordt er dan ook veel opgetreden, van barretjes tot poppodia tot regionale radio. Deze lijn zal worden doorgezet in 2018: meer optredens, meer nieuwe liedjes en uiteindelijk ook een nieuwe EP!

Emily Keppel – Bass
Maarten van Oostrum – Keyboard/Synth/gitaar/vocals
Merlijn van Oostrum – Gitaar/Keyboard/vocals
Jeroen Beers – Drums/gitaar/backing vocals

 

Inside Electron : www.insideelectron.nl

“Precies een week geleden kwam ‘Dark Sister’ uit! Dat moest natuurlijk gevierd worden. Parkroad Cafewas te gek. Vandaag checken Bas en Tim onder andere Arctic Monkeys op Best Kept Secret Festivalmaar as vrijdag  zijn we alweer live te bewonderen in Muziekcentrum The Box in het altijd mooie Katwijk!”

is een energieke band uit Den Haag, bestaande uit vier gasten die van ieder optreden een bijzondere rockshow proberen te maken. De formatie straalt in hun eigen werk gebaseerd op inspiratiebronnen als U2, Editors, Pearl Jam en Nothing But Thieves. Met strakke ritmes, innoverende gitaren en een zanger die het publiek altijd mee krijgt in zijn enthousiasme voor de muziek, speelt Inside Electron iedere zaal plat.
Bas, Miro, Julius, Tim