Met The Box Live van as vrijdag staan de vrouwen aan het front, en er is weer Bokbier!

We beginnen met MaxiFusion, een female fronted symfonische rock formatie, die stevige en mythische rock maakt.
Daarna staat de 2e vrouw Jessie aan het front.
Samen met de mannen van Ready2Unload rocked zij de avond naar een hoogtepunt.

En we hebben de primeur van het heerlijke Jopen Bokbier op de tap.
Met dit karaktervolle bokbier luiden we de herfst in. Aan de traditionele Haarlemse brouwgranen gerst, haver en tarwe is geroosterde roggemout toegevoegd. Ontdek dit smaakvolle bier met geroosterde en fruitige tonen. De gebrande bitterheid doet denken aan pure chocolade gemengd met rood fruit.

Maar ook de stevige Johannieter dubbelbok hebben we voor jullie koud gezet
open Johannieter wordt gebrouwen met een grote hoeveelheid geroosterde tarwemout. Ontdek een verrassend volle smaak waarbij de gebrande bitterheid balanceert met zoete tonen van chocolade, karamel, rozijnen en rood fruit.
De naam van het bier komt van het Johannieterklooster dat in het centrum van Haarlem stond. De monniken brouwden daar bier voor hun gasten en voor eigen gebruik. De panden zijn nu in gebruik door het Noord-Hollands Archief waar de oude brouwerskeuren van Haarlem zijn opgeslagen.

Let op, Hij is wel sterk 9% !

Kortom weer een toffe avond live @ The Box.
Leuk als je er bij bent!

Tot vrijdag

 

MaxiFusion : www.maxifusion.nl
Is een female fronted symfonische rock formatie uit Breda die eigen werk speelt.
Kenmerkend voor de songs zijn de verhalende teksten welke sprookjesachtige en mythische tijden beschrijven. De muziek is een combinatie tussen zwevende zang lijnen, stevige rock en melodieuze toetsen partijen. Wat door de band zelf symfonische rock wordt genoemd wordt door fans omschreven als “Sprookjes Rock” of “Fairy Rock”
Lynn Gees : Voice,
Francois Verschueren : Drums
Stefan Oome : Keys,
Manon van de Winkel : Guitar,
Jack Reinieren : Bass
Ready2Unload ontstond als gelegenheidsformatie. Een tribute aan Faith no More was de aanleiding. Poppodium P3 werd omvergeblazen. Tomeloze energie en jeugdig enthousiasme maakte dat we verder zijn gegaan.
We hebben een nieuwe vorm gevonden. Een ervaren, rockende basis aangevuld met een jeugdig talent op gitaar en een energieke frontvrouw brengen stomende rockcovers. Onze tomeloze energie en jeugdig enthousiasme verleiden tot meedeinen, meezingen en meebrullen.

Zonder zweet geen feest!

 

MFkmpl