TMP (the missing piece) start met lekkere toegankelijke prog rock, waarna ACES de zomer lekker rockend aankondigt

Het terras aan het water staat er weer netjes bij, en we zullen jullie weer heerlijk verwennen met onze prachtige speciaal bieren en wijnen, en natuurlijk gaan we deze laatste The Box Live voor de zomerstop, ook weer voor een lekker hapje zorgen .

Dus kom na het strand even heerlijk uitrusten bij Muziekcentrum The Box!

En vergeet niet om 7 september in jullie agenda te zetten, want dan staat er weer een mooi programma met The Box Live!

Tot Vrijdag !

 

The Missing Piece : www. themissingpiece.nl
Is een progressieve rockband uit Noord Holland die is ontstaan in 2007 en inmiddels vele line-up’s heeft gekend. De band schrijft zijn eigen materiaal, is vooral melodieus en probeert diepgang te combineren met toegankelijkheid. Het repertoire laat zich niet echt vangen hoewel er aan invloeden niet is te ontkomen.
In de periode 2015-2016 heeft de band opnamen gemaakt voor de debuut CD.
Gezien vanaf het prille begin kent TMP nu nog de twee originele leden, Rob Brons (keys) en Nanne Tiggelman (drums / backing vocals). Samen met Adri Sleijster (bass / backing vocals), Dennis Beenhakker (lead vocalist) en René van Dalen (guitars) die inmiddels ook al weer jaren bij de band zijn, vormt het vijftal een aan elkaar gewaagde combinatie van muzikanten.

Rockband ACES : www.facebook.com/ACESrockband/
De naam A.C.E.S. is komt voort uit de voornamen van de 4 bandleden. Allen zijn afkomstig uit Lelystad maar komen oorspronkelijk uit alle windstreken zoals Amsterdam, Enschede, Suriname en Engeland en hebben meerdere jaren podium ervaring. De spil van de band zijn Eric en Steve, zang en leadgitarist, met inbreng van eigen geschreven nummers.
We zijn hierdoor gegroeid naar een eigen identiteit en repertoire.
Eric zang/gitaar, Steve leadgitarist/zang, Aldo bassgitaar en Cees drums

acesweb tmpweb