Max.21/23°
Min.9/10°
Neerslag0mm
Neerslagkans20%
Zonneschijn60%
Windkracht NW 3

We starten met Tardiz een echte live band voor de echte muziekliefhebber.
Bij hun optredens spat de energie de zaal in, dus ,…..Bukken !
Hierna gaan we door met Sonicrocket, hun passie voor entertainment zorgt ervoor dat jullie voetjes automatisch gaan bewegen!
En wat is er niet leuker dan een heerlijk biertje of een wijntje op het terras aan aan de oude rijn, met op de achtergrond gewoon toffe muziek

Tot vrijdag !

TARDIZ : www.tardiz.nl/

is een pop/rock band. De band is altijd in de weer met het maken van eigen liedjes, het zelf opnemen daarvan en het bouwen van eigen muziekinstrumenten. Live spat het speelplezier er van af. Door de uiteenlopende muzieksmaken van de bandleden zijn de liedjes op het debuutalbum “In the middle of nowhere” zeer divers. De muziek is een mengeling van melodie, pop, funk, new wave en rock of zoals ze zelf zeggen: “Eigenwijs eigen werk”. Onlangs is hun eerste album uitgekomen, welke te beluisteren is Spotify, iTunes, Deezer, etc.

Mark Müller: drums en percussie
Arjan Ettes: bas, toetsen en zang
Robert van Mulligen: gitaar en zang
Paul Weersink: gitaar en zang
Madelon Englisch: zang

SoniCrocket : www.sonicrocket.nl

Als je Sonicrocket snel uitspreekt lijkt het ook wel op Sonny Crocket van Miami Vice. Maar los van de knappe looks van dit jaren 80 fenomeen zijn er niet veel andere overeenkomsten te bedenken.
Het Rotterdamse / Utrechtse Sonicrocket maakt een mix van funk en rock met een vleugje jazz en soul waar je voetjes en heupen vanzelf van gaan bewegen. De band kenmerkt zich door een frisse, transparante sound en vooral een constante groove. Klinkt als: Red Hot Chili Peppers met een vleugje Gotcha!, James Brown en Incubus. De bandleden hebben hun gezamenlijke of individuele roots liggen in bands als Grid, Bastah! en Social Animal.

Bas Bouwense – ZANG EN DANS

Guillaume Dumas – GITAAR
Martyn Lok – BASGITAAR
Slobodan Ristic – DRUMS