Emily & the Young Ones en The Masterplan, hier  moet je bij zijn!

We beginnen met Emily & the Young Ones, een bluesrockband die echt wel weten hoe je het publiek in beweging krijgt, zij speelde op grote festivals waaronder de bekende Bluesroute.Daarna gaat het dak eraf met The Masterplan, DE nummer 1 Oasis tribute band
Vijf internationale topmuzikanten die samwen een eerbetoon aan een van de grootste bands in rock ‘n’ roll geven. In een 90 minuten durende bijbelvertoning worden alle beste liedjes gespeeld met het geluid, de houding, het uiterlijk en het gevoel van de originele Manchester-band. Dit is zo goed als mogelijk!

Hier moet je bij zijn!

Wij staan in ieder geval weer klaar om het jullie super naar het zin te maken

Tot vrijdag !

Emily & the Young Ones : www.facebook.com/EmilyTheYoungOnes/
Een in Puttershoek gevestigde bluesrockband is opgericht door de huidige leden Erik Hoek (basgitaar), Jeroen van der Vlis (Lead eletrische en akoestische gitaar, backing vocals), Björn van der Meijden (Drums en percussie, backing vocals), Jeroen Snaaijer (Vocals, bluesharp, elektrische gitaar) en voormalig zangeres singer Emily Kornaat.
Met het spelen van covers in lokale cafés en evenementen, voornamelijk muziek van de jaren 90 tot heden, werd de vriendschappelijke en muzikale band steeds hechter. Na het verhuizen van Emily naar Zweden heeft zij de band nooit officieel verlaten, want bij gelegenheid heeft ze nog gastoptredens verzorgd, wat in de toekomst zeker zal blijven gebeuren.
De bandnaam is altijd behouden gebleven maar de muziek kreeg meer jaren ‘70 en ‘80 rock- en blues invloeden van o.a. The Who, Creedence Clearwater Revival, Fleetwood Mac, Steppenwolf en The Rolling Stones.
Na een aantal jaar als volledige coverband gespeeld te hebben was 2018 het jaar van de eerste debut EP ‘Island Life’ met eigen werk. De bluesrock nummers zijn geïnspireerd op de thuisbasis van de band, het prachtige eiland ‘Naast het spelen in kleine cafés worden de optredens steeds groter, met als hoogtepunten bijvoorbeeld het festival ‘Terug naar Tiengemeten’, de ETCC-wereldkampioenschappen in Deventer en de Bluesroute in Harderwijk.Hoeksche Waard’ vlak onder Rotterdam.

Jeroen Snaaijer – Elektrische gitaar, zang, mondharmonica
Jeroen van der Vlis – Akoestische gitaar, elektrische gitaar, backingvocals
Erik Hoek – Basgitaar
Bjorn van der Meijden – Drums en percussie, backingvocals
THE MASTERPLAN, Hollands No.1 ‘OASIS’ tribute band! : www.masterplanoasis.nl
We are:
Five international top musicians teamed up for a tribute to one of the biggest bands in rock ‘n ‘ roll. In a 90 minutes biblical show all the greatest songs are played with the sound, attitude, looks en feel as the original Manchester band.This is as good as it gets!!

Mike Rothery – Liam Gallagher
Simone Ferrario – Noel Gallagher
Inigo Llamose – Gem Archer
Willem Wilman – Andy Bell
Ruud Leeuwendaal – Chris Sharrock

emily _ the young ones2 masterplan-1