Homemade GJAM, Speelt de nummer van oa Clapton, Garry Moore, en Joe Cocker zoals je ze heel graag wilt horen.
Favorieten zoals Forever man en Still got the blues komen voorbij!
Daarna komt de Van de straatband jullie helemaal in extase brengen met te gekke nummers van  U2, Black Keys, Bert Hart & Joe Bonamassa, maar ook De Dijk, en zelfs Michael Bublé.

Dus het beloofd een hele toffe avond te worden!
En,…Wij verzorgen jullie met oa Jopen Lentebier van de tap, en natuurlijk weer denietteversmadenBoxBitterBallen !

Zien we jullie op vrijdag 15 maart? Ik hoop het wel.

Tot vrijdag!

Homemade GJAM : https://www.youtube.com/watch?v=Tbfy-nGuKMI&feature=youtu.be
is een net opgerichte band (Oktober 2018) samengesteld uit de beste muzikanten van diverse bands.
De band heeft het Utrechtse Woerden als basis.
De band covert op dit moment bekende en minder bekende rocknummers.
De sound is zeer dynamisch en zeer energiek met invloeden uit de jaren 60/70/80.
Voorbeelden zijn Joe Cocker, Deep Purple, Herman Brood, Aerosmith, Eric Clapton, The Beatles, The Rolling Stones, Gary Moore, The Cult, Robert Palmer, Queen
De bezetting is:
Marius van Elteren Lead Vocals & Guitar (ex Silence End)
Alex Vos Lead Guitar (ex Project M)
Gerrit Henssens Bass Guitar (ex Solid Blu)
John Forsting Drums & Vocals (ex Solid Blu, The HeroeZ, Young Mister Grey)

De VANDESTRAATBAND:www.vandestraatband.nl
is begin 2015 ontstaan uit de behoefte om de fijne herinneringen uit het verleden, met het spelen in een rock/popband, weer opnieuw leven in te blazen.

De initiatiefnemer van de VanDeStraatBand, André de Valk speelde in de jaren zestig, tien jaar lang, respectievelijk met zijn 1e door hem opgerichte rockband “The Mistakes” en daarna met zijn 2e rockband “Telecoat” Daarna heeft hij jarenlang geen gitaar meer in een bandformatie gespeeld. Toen hij zich uit het zakenleven terugtrok was er weer tijd voor de muziek. Hij ging in eerste instantie begin 2015 op auditie bij een aantal rockbands die oefende in de MuzyQ Studio’s in Amsterdam. Hij vond geen band naar zijn zin en besloot samen met Ron Hage  die hij aldaar had ontmoet, een nieuwe band samen te stellen. Ron speelde basgitaar en woonde toevallig in dezelfde plaats in het Gooi.

Hans van Loon, een goede vriend, die André al ruim 30 jaar kende, zong al vele jaren bij “The Thunderbirds”, Hans werd toen ook enthousiast van het initiatief en had wel zin om frontman te worden. In de beginperiode heeft Ruud Blok het drumwerk bij de band gedaan. Herman Tjepkema, (toetsenist en violist) had ook belangstelling en sloot zich eveneens aan bij de groep. Als laatste kwam Wim Stoffels (gitarist) van de “The Koffers” uit Huizen erbij. Je kunt dus wel zeggen: allen ervaren musici. Begin maart 2015 begon dus de start van een nieuwe, muzikale reis.

Voor oefenruimte werd gekozen voor de kelder van de “De Vorstin” in Hilversum waarbij een contract voor een half jaar werd afgesloten.
Na de eerste oefenavond bleek al snel dat het goed klikte tussen elkaar en vooral de kwaliteit van het samenspel fantastisch was, ondanks dat ze geen van allen ooit met elkaar hadden gespeeld. Er is inmiddels een gevarieerd repertoire opgebouwd met muziek van toen, maar ook met nummers van heden.

In iedere band is er verloop. Per 1 augustus 2016 werd de plaats van Ruud ingenomen door drummer Frans de Jong.  Frans en André hadden vroeger, samen al eerder gespeeld in de beatgroep “Telecoat” zo rond 1970. In september 2017 heeft de toen 21- jarige Wouter Winkel (drummer) met zijn drumtalent  de plaats van Frans ingenomen.

Begin 2017 heeft Martin Heitinga (gitarist) tot september bij de VDSB band gespeeld en in september 2017 hebben wij Giorgio Tossati (gitarist) mogen verwelkomen

made2fade VDSB-Omslagfoto-Youtube-1024x495